DIENSTVERLENING

Onze Diensten

Dynamic unity group B.V. Staat garant voor service, kwaliteit en veiligheid voor zowel de infra als evenementen met vakbekwaam en gecertificeerd personeel.
Wij bieden een optimaal totaal pakket.
Wij voorzien u graag voor een oplossing in dienstverlening op maat.
hero

Verkeersregelaars

DTM verzorgt verkeersregelaars die multi inzetbaar zijn. Denkt u aan evenementen, asfaltwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden en hijswerkzaamheden. Daarnaast zijn onze mensen voorzien van aanstellingspas, VCA, GPI en TVM gecertificeerd.

hero

Tijdelijke bewegwijzering

DTM levert naast gecertificeerde verkeersregelaars ook mensen met BRL 9101 (Medewerker tijdelijke verkeersmaatregelen). Hierdoor zijn wij in staat om zowel het verkeer te regelen als het verkeersplan neer te zetten.

hero

Parkeerbeheer

DTM ziet in zijn parkeerregelaars het visitekaartje van zowel uw als onze onderneming. Bij grote evenementen gaat dit gepaard met snelle afhandeling om de doorstroming te optimaliseren hierin is DTM gespecialiseerd en een betrouwbare partner.

hero

Calamiteitendienst

DTM is 24 uur per dag 7 dagen te bereiken. Een calamiteit vereist in onze ogen flexibiliteit. Zo staan er altijd medewerkers klaar in onze calamiteitendienst. Juiste afsluiting en vlugge doorstroom mag u van ons verwachten.

hero

Opleiding

DTM voorziet intern de volgende opleidingen: Verkeersregelaar, TVM en VCA.

Ook bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. Vraag bij contact naar de mogelijkheden.

hero

Motor Begeleiding

DTM heeft naast gewone verkeersregelaars ook motor begeleiding. Deze zijn dynamisch inzetbaar bij de volgende projecten. Denkt u hierbij aan wielerrondes, evenementen, calamiteiten en stoetbegeleiding(rouw).

hero

Verkeersplan

Door vooraf goed na te denken over verkeersstromingen en eventuele knelpunten zijn wij in staat om de bezoekers van uw evenement zo goed mogelijk te verwerken.
De basis van een succesvol evenement is een zo'n compleet mogelijk verkeersplan op te zetten.
Door vakkundig en efficiënt te werken onderscheiden wij ons hierin.